relaties meer info

Onze visie mbt relaties:

* Relaties met ouders kunnen soms heel ingewikkeld zijn. Je ouders hebben je op de wereld gezet, zonder hen was je er niet. Maar dat wil niet zeggen dat ze alles goed hebben gedaan. Als je vrij bent in je relatie met je ouders werkt dat door in wie je bent. Uit eigen ervaring weet ik dat ervaringen zelfs zich fysiek zich vast kunnen zetten.

*  Een partner is een kwestie van geven en nemen. Er zitten ook nadelen aan een relatie maar als iemand goed bij je past is dat een verrijking. En zijn de baten veel groter dan de nadelen.

* Relaties zijn er ook op het werk: ooit heeft een collega tegen mij vertelt dat het allemaal draait om relaties. Als dat goed zit, komt de rest vanzelf. Ik denk dat het en/en is. De relaties moeten goed zijn en het werk moet ook goed zijn.

* Vrienden heb je nodig. Dit is nodig om plezier te maken, te praten over het leven, om gezellig mee te eten etc. Het is belangrijk dat je in ieder geval een aantal mensen om je heen hebt. Belangrijk is hierin ook openheid, dat je vertelt over zaken die jou raken.

 

Blogs:

* januari 2012 onbeantwoorde liefde

 

Interessante boeken over relaties:

* Het geluk in jezelf Deepak Chopra

Een reactie plaatsen