Personalia

1 Hour Coaching is het bedrijf van Cor Meurs en Etienne Verlaat

 

Cor MeursCor Meurs

In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed bij Wageningen Universiteit en Researchcentrum, waaronder organisatie- en communicatieadviseur en manager. Sinds 2011 ben ik werkzaam als coach/counseller en trainer.
Bij mijn training en coaching ga ik uit van ieders kracht en potentie. Als je werkelijk kiest, is alles mogelijk, ongeacht de omstandigheden waarin je verkeert. Samen met jou ga ik op (onder)zoek naar je terugkerende patronen en onderliggende belemmerende overtuigingen. Om van daaruit een nieuwe keuze te maken en een leven te leiden, waar je van houdt.

 

 

 

 

 

Etienne VerlaatEtienne Verlaat

Ik ben Etienne Verlaat (geboren in 1966) en ben sinds 1994 werkzaam op het terrein van Financiën/Planning & Control, als medewerker, projectleider en als (interim)manager. Als manager heb ik ook medewerkers gecoached. In toenemende mate ben ik me gaan interesseren voor wat mensen beweegt, wat voor dromen ze hebben en hoe ik daarbij mensen kan ondersteunen. Ik ben al een hele tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mijn coachingsopleiding gevolgd bij Nieuwe Dimensies in 2008/2009. Sinds 2011 heb ik samen met  Cor 1 hour Coaching opgericht. Ik vind coachen boeiend vooral als cliënten volop in actie komen om datgene te gaan doen wat bij hun past. Dan heb ik het gevoel dat ik iets toevoeg aan de kwaliteit van hun leven en dat geeft mij een voldoening.