Creëercoach

Van verschillende kanten kreeg ik feedback over de opzet van ons bedrijf 1 Hour Coaching. Wij zijn te breed bezig volgens de mensen die mij feedback gaven. Je moet gespecialiseerd zijn en een niche hebben, dat is steeds weer de boodschap die ik kreeg de laatste tijd. Dat zette mij aan tot nadenken. Hebben die mensen gelijk? Maar waarom heb ik dan de insteek gekozen die ik heb gekozen. En wat wil ik eigenlijk vertellen? Wat is de kern van onze dienstverlening?

Ik voor mijzelf ben tot de conclusie gekomen dat ik creëren interessant vind. Hoe creëer je op een goede en succesvolle manier? Vogels vliegen, vissen zwemmen en mensen creëren. We zijn als mens de hele dag bezig met creëren. Van een presentatie tot een taart, van een vergadering tot een muziek optreden. We zijn maar druk met creëren, zelfs als we mediteren creëren we: we creëren stilte, ontspanning etc. Creëren haakt ook aan bij innovatie, creativiteit, overvloed (financiën en meer) creatie, welzijn, ideeën etc. Wat zou het toch heerlijk zijn als je moeiteloos kunt creëren. Dingen creëren zonder veel moeite kan optreden als je dingen doet waar je talent voor hebt, waar je passie voor voelt en als je in flow bent etc. Ik zie mezelf als coach die mensen helpt bij het creëren van zaken in hun leven die ze willen bereiken. Waarbij de Succesvol Creëren Methode een handig instrument is. Dat bracht mij op het idee om mezelf creëercoach te noemen. Als creëercoach begeleid ik mensen en organisaties om dingen te creëren. Dit sluit aan bij ons motto van 1 Hour Coaching: creëer je leven, leef je creatie!

Door creëren centraal te zetten denk ik dat de producten die wij aanbieden ook logisch op hun plaats vallen. Je kunt allerlei dingen creëren. Zelfs het rouwproces is een proces met verschillende fases. Maar het gaat er niet om dat ik het logisch vind, de klant moet het begrijpen. Ik ga de komende tijd na of de klant onze boodschap begrijpt en daar enthousiast over is.

 

Een reactie plaatsen