Coaching

1-hour coaching biedt effectieve coaching kortdurend, laagdrempelig en betaalbaar aan in Wageningen, en omgeving (Ede, Renkum, Bennekom, Rhenen, Veenendaal, Arnhem etc). Een goede coach in onze visie luistert, faciliteert en geeft af en toe een advies. Elke coaching sessie staat op zich. We gaan uit van gemiddeld 3 sessies. Dit is normaal gesproken voldoende om weer mogelijkheden te zien hoe volop in actie te komen. Vanwege de effectieve  aanpak is soms één sessie al voldoende.

Er wordt ingezoomd op het vraagstuk van de klant, waarbij we vooral kijken naar de toekomst. Gaat het om een vraagstuk over relaties, vitaliteit, of om werkgerelateerde issues? Door middel van een keuzemenu op internet kan eventueel al vooraf worden bepaald wat het thema is van de coachingssessie. Tijdens de sessie kan blijken dat één of meerdere thema’s ook relevant zijn, dat is uiteraard geen probleem. Het logo van 1 Hour Coaching is een vuurtoren. Wij willen een vuurtoren, een oriëntatiepunt zijn, voor mensen die aan de slag willen met zaken als persoonlijke ontwikkeling, zingeving en coaching . Zodat mensen kunnen “varen in het leven” maar waarbij zij wel koers houden om zo hun doel te bereiken. Een sparringpartner die af en toe “een setje” geven kan daarbij van harte welkom zijn.

 

Voordelen

Probleem bij het huidige coachen dat de drempel hoog is zowel financieel als niet-financieel. Wat betreft niet-financiële drempel is dat het er op lijkt dat je een groot en zwaar coachingsvraagstuk moet hebben voordat je naar je coach gaat. Wij zeggen: net zoals je regelmatig naar de kapper gaat kun je regelmatig naar je coach gaan voor een “update”. In financieel opzicht gaat het bij reguliere coaches vaak om langdurige en dus kostbare trajecten. Bij 1 Hour Coaching duurt elke sessie maximaal slechts 1 uur en is de sessie een afgerond geheel waarin de klant een duidelijke stap vooruit heeft gezet. Mogelijk dat de klant behoefte heeft aan nog een sessie. Dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt, met hetzelfde of een ander thema.

Hoe kan het dat 1 Hour Coaching zo snel resultaat behaalt? Daar zijn 3 redenen voor:

  1. Talent van de coach: 1 Hour Coaching werkt met coaches die het natuurlijke talent hebben om zeer snel tot de kern van het vraagstuk van de klant door te dringen. En die niet bang zijn om hun hoofd, hun hart en hun buik te gebruiken.
  2. Methodes: wij gebruiken effectieve methodes waaronder de Succesvol Creëren Methode . Waarbij de oplossingen uit de cliënt zelf komen. De coach kan uiteraard vanuit zijn ervaring zaken toevoegen.
  3. Mindset: door de tijdslimiet is de mind van coach en klant erop gericht op binnen de tijd met oplossingen te komen.

Wij werken met de niet-goed-geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden, dan krijg je in beginsel je geld terug. Uiteraard geldt wel dat de klant wel aan moet geven waarom hij niet tevreden is.

 

1 Hour Coaching geeft kortdurende coaching. We doen dit met verschillende methodieken waaronder de Succesvol Creëren Methode en Innerlijk Kind werk. Coaching kan een oplossing zijn voor allerlei uiteenlopende vraagstukken: verslaving, depressie, rouw etc. Door één-op-één coaching kom je weer lekker in je vel te zitten, krijg je oplossingen aangeboden die echt bij je passen en krijg je het leven waar jij van houdt. Onze manier van coachen gaat uit van respect voor de klant, effectief en kortdurend en vanuit levenservaring.

 

 

Een reactie plaatsen