Succesvol Creëren

Trainingen - succesvol creeren

Tot meer in staat

De visie van 1 Hour Coaching is dat mensen vaak met een klein steuntje in de rug tot meer in staat zijn. De Succesvol Creëren Methode (SCM) is een goed hulpmiddel om te creëren. Het is een eenvoudige methode die je helpt te bereiken wat je in je werk of eigen leven wilt neerzetten. SCM biedt je handvaten tot positieve verandering op een korte en krachtige wijze. Deze methode kan voor allerlei toepassingen en doelgroepen worden toegepast als het gaat om creëren en vernieuwen:

  • Productontwikkeling bij een bedrijf
  • Een persoonlijke verandering in gang zetten
  • Een ambtenaar die een beleidsnota moet schrijven over het subsidiebeleid
  • Samen een beter team vormen
  • Een kunstenaar die een nieuw kunstwerk wil scheppen
  • Een relatie die niet lekker loopt
  • Etc. etc.

 

Coaching of training

1 Hour Coaching  heeft een methode ontwikkeld waarmee je dromen omzet in werkelijkheid.  Dat kan zijn in de vorm van coaching (individueel) of training (groep). Je leert  hoe je eindeloos kunt creëren wat je wilt.

Walt Disney

De Succesvol Creëren Methode is gebaseerd  op een methode die Walt Disney veel (heeft) gebruikt. Door het toepassen van deze methode heeft Disney veel successen behaald. Succesvol Creëren gaat uit van vijf posities: de dromer, de doener, de criticus en extra toegevoegd ten opzichte van Walt Disney de optimist en de adviseur. Eigenlijk zijn deze posities “stemmetjes” in je hoofd die om aandacht vragen. Door deze stemmetjes uit elkaar te halen zie je bepaalde patronen en wordt je creatiever en productiever. Vaak is de ene stem dominanter dan de andere, of kan het zijn dat een van de posities weinig aan bod komt. Tot slot wordt gekozen uit wild cards met verschillende thema’s.

Jouw creatie

Het toepassen van Succesvol Creëren  is steeds weer een intensief en inspirerend gebeuren. De uitkomsten worden door jou zelf bepaald. Het gaat om jouw droom, jouw doel: het is jouw creatie. De coach/trainer reikt de instrumenten aan, en stuurt hier en daar wat bij.

Na afloop

Je bent na afloop in staat om van alles en nog wat te creëren, zowel op strategisch niveau als hele praktische zaken. Zowel activiteiten voor je werk als zaken in de privésfeer. Je komt uit deze sessies met nieuwe energie en een nieuwe toekomst.  Concrete resultaten kunnen zijn: verbeelding van je droom, een actielijst, een totaal andere mindset en de doe-het-zelf-aanpak: wat je geleerd hebt kun je voortaan zelf toepassen. Daarbij blijft het heel concreet, het actieplan is klip en klaar.  Een werkgever krijgt zijn medewerker terug met meer passie en in het bezit van een concreet to-do lijstje.

Tot slot

De kosten zijn afhankelijk van de soort opdracht: gaat het om een coachingssessie van 1 uur of training van 1 of meerdere dagdelen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Etienne Verlaat, tel: 06 10 88 88 26 of etienne@1hourcoaching.nl.

 

 

Wat deelnemers zeggen over de Succesvol Creëren methode:

Training

Met deze methode leer je te dromen, deze dromen om te zetten in daden en te kijken hoe je om kunt gaan met alle bedenkingen die je er bij hebt, maar je er niet door te laten weerhouden.   Johan Edens, Beleidsadviseur ministerie van EL&I

 

De “Succesvol  Creëren Methode” blijkt een makkelijk toepasbare methode die je snel kunt aanleren. Je gaat vanuit 5 verschillende rollen aan de slag. Hiermee lukt het om je uitdaging – bijv. een te creëren project – in korte tijd te verduidelijken en handvaten te geven.   anoniem, innovatie adviseur

 

Praktische, inspirerende en verhelderende cursus die je helpt je dromen waar te maken.   Ankie de Wert, Winkelmedewerkster

 

Ik vond het superleuk, zo eenvoudig en toepasbaar voor iedereen en het werkt! Onwijs leuk.

Yolan Biemans

 

Coaching

Doordat ik er even helemaal niet meer uitkwam en sterk de behoefte voelde om even met iemand te spiegelen, ben ik op zoek gegaan naar een goede coach. Dankzij een verhelderende sessie met Etienne Verlaat van 1 Hour Coaching kreeg ik na één sessie weer helderheid in mijn problematiek en ben ik weer in staat om de draad van mijn leven positief op te pakken en weer perspectieven te zien en te creëren. Mijn dank daarvoor.   M.K.

 

Mijn ervaring met jou als coach en de Succesvol Creëren methode? Heel fijn om te doen, verhelderend en stimulerend. Niet te zwaar beladen en met afwisseling van ernst en een lach.   A.P.

 

Ik heb de Succesvol Creëren Methode ervaren als speels en creatief, en jij doet het met veel passie en gevoel.   A.H.

 

Sterke associatieve methode waarbij voor mij gevoelens en beelden naar boven kwamen die mij vertrouwen en richting gaven in mijn zoektocht naar een baan in het buitenland.   R.W.

Een reactie plaatsen