Wie zijn wij

Etienne VerlaatEtienne Verlaat (geboren in 1966) en sinds 1994 werkzaam op het terrein van Financiën/Planning & Control, als medewerker, projectleider en als (interim)manager. Als manager heb ik ook medewerkers gecoached. In toenemende mate ben ik me gaan interesseren voor wat mensen beweegt, wat voor dromen ze hebben en hoe ik daarbij mensen kan ondersteunen. Ik ben al een hele tijd bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mijn coachingsopleiding gevolgd bij Nieuwe Dimensies in 2008/2009. Sinds 2011 heb ik samen met  Cor 1 hour Coaching opgericht. Ik vind coachen boeiend vooral als cliënten volop in actie komen om datgene te gaan doen wat bij hun past. Dan heb ik het gevoel dat ik iets toevoeg aan de kwaliteit van hun leven en dat geeft mij een voldoening.

Marcel Baatsen is mede-initiatiefnemer van 1Hourcoaching Marcel Baatsen Coach en ondernemeronline, presentatie coach, gamifieër en creatief ondernemer.
Hij bouwt websites en betrekt andere coaches bij zijn initiatieven.
Brainstormend nieuwe ideeën ontwikkelen is zijn specialiteit.

 

Ans Vermeulen Coach

Ans Vermeulen bouwt mee aan het productaanbod van 1Hourcoaching, geeft coaching op maat, wordt bezielt door de ontwikkeling van mensen en is daarnaast planmatig en resultaatgericht
Ans is nieuwsgierig, onconventioneel met focus op ontwikkeling en groei.
Ze analyseert mogelijkheden, structureert, ontwikkelt en moedigt aan.